المقادير:
1 كوب / لبن ريري كامل الدسم
1 كوب / نشا
1 كوب / ارز مطحون ناعم
1 كوب / سكر بودر
1 / معلقه فانليا صغيره
1 كوب / سمسم
سودانى مجروش للتزيين
زبيب للتزيين
1 كوب / جوز هند ناعم
كوب لبن سائل
كوب ماء
2 معلقه كبيره سكر
طريقة التحضير:
5 دقيقة
اخلطى النواشف مع بعض وضعيهم فعلبه واخلطيهم ببعض جيدا.
خذى من الخليط 2 معلقه كبيره وضعيهم على النار وعليهم كوب اللبن والماء ومعلقتين السكر وقلبى كويس حتى تحصلى على القوام المطلوب ثم زينى وجهه بالسودانى والزبيب وبالهنا.
شاهدى ايضاً
اسرار نجاح اى وصفة
طريقة عمل الزبادى
طريقة عمل الخميرة فى المنزل
طريقة عمل البسبوسة زى المحلات
طريقة عمل شيبسى الجزر والكوسة
طريقة عمل فطيرة بابا نويل