طريقة عمل الطعمية فى البيت

مارس 12, 2019



















المقادير:
8- 3 كوبيات حمص ينقع في ماء ليله كامله
3 كوبيات فول مدشوش بينقع فى الماء ليلة كاملة
كوب بقدونس 
كوب كزبره
بصله كبيرة
نصف كوب شبت طازج
ملح - كمون
زيت للقلى

طريقة التحضير:
11- بعد ما نقعتي الحمص والفول افرميهم مع باقى المكونات ما عدا الكمون والملح
2- افرميها مرة تانية
3- ضيفي الملح والكمون على المكونات المفرومة و قلبيهم مع بعض.
4- ضيفي ملعقه صغيره بكنج بودر قبل القلى على طول.
55- شكلها دواير بايدك و اقليها فى زيت غزير


شاهدى ايضاً
اسرار نجاح اى وصفة
طريقة عمل الزبادى
طريقة عمل الخميرة فى المنزل
طريقة عمل البسبوسة زى المحلات
طريقة عمل شيبسى الجزر والكوسة
طريقة عمل فطيرة بابا نويل


شارك الموضوع :

إقرأ أيضًا

اظهر تعليقات : جوجل بلس او تعليقات بلوجر
0 تعليقات بلوجر

اضف تعليق هنا الإبتساماتإخفاء